Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tjenester

Noen av oppgavene vi utfører


 

Snekkertjenester

Våre tjenester spenner seg fra oppussing og rehabilitering av eksisterende bygg til oppføring av nybygg, tilbygg, og gulvlegging og vindusskift. 

Innvendig maling

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.   Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Utvendig maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

 

Hagearbeid

Hagearbeid tar tid, tid du kanskje ikke har eller vil bruke på andre ting.   Ved å sette bort hagearbeidet til oss, vil du kunne bruke tiden på hyggeligiere ting som venner og familie.

Bortkjøring

Etter en skikkelig opprydding i hagen, for eksempel med beskjæring av busker, trær og hekk hoper det seg fort opp mye hageavfall.  Vi kjører bort alt av trær, busker og annet hageavfall.

Share on Facebook

Logg inn